♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ AwaN NaNo Juara ~

memang superb...
2 kali dapat trofi tu lam AJL semalam...
anugerah vokal terbaik pon dapat kat hafiz...
memang ak suka ini awan nanoooo lah...penyayi peberet... bukan saja ak...malah anak anak pon suker jugaaaakkkkk..

bile keluar lagu awan nano jer...semua pakat dok nyanyi...awan nano nano nano nano nanooooo.... seronok sangat...
satu lagi yang deme ni dok minat sangat ngan lagu hafiz ni.... mungkin sebab pengaruh dari kump. jozan...maharaja lawak dulu kot...

part yang besss...mesti lah tang awan nano nya...."awan nano awan nano nano nano nanooooo"...

pe pe pon...
taniah yer HAFIZ...


nota :: suka nengok rambut si hafiz semalam...kembang semangkuk...
caiyokk hafiz...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)