♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ oPeN HouSe Di KoTa WaRiSan ~


Alhamdulillah...semenjak 2 menjak ni....
rezki raya mendatang lagi...
hari minggu dah ke open house...rumah jiran kat atas...
ngahari semalam pon ke open house lagi....rumah En KeRoL pulak...
hari ni...ader lagi ker????tak sabar ni nak join sekaki...

memang bess... mula mula sampai terus kami hambik laksa semangkuk...
pastu makan lak nasi ayam sesenduk dan...terus la terduduk...
kenyang ko....

dari ruang tamu sampai la ke dapur kami menjelajah...
ishh ishhh... tak malu betul!!!..
anak sapa la nih???

hehehe... dah kata open house yer dak...
mesti le nak tengok ape yang ter "open"...
so simple dan cantek...bile tengok rumah orang...semua nye cantek!!!!
hrmmm...dlm kepala dok pikir pikir...bile la nak duk rumah sendiri pulak????

terkenan pulak bile nengok nih...sempat gak snap sekeping...
terus dalam hati ade bunga...laalala.
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)