♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ JejaK BaLik Blog yg Dah kEna ReMOve taDi ~


first sekali...mintak mahap banyak2 lah ye...
tadi aii terpaksa remove kan ...
semua yang ada dalam list BloGGerMet blog ni...

ini semua nye gara gara dah terkena virus la...""MaLWaRe DeteCted""..
yang mane satu blog yg terkena virus tu pon takdapat dikenalpasti.. 
dah penat dah den cari..tak jumpo laee...
soo...jalan termudah nye adalah...remove dulu semua yang ader...
pastu jejak balik...*wink...wink*


tapi...jangan risau yer... semua list sudah di copy dulu sebelum di remove tadi...
cuma perlukan sedikit masa untuk menjejak nye balik... 
hokehhh...diharap semua nye bersabar yer...
tungguuu'ssss
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)