♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Try Add GajeT BaRu ~

blog kami dah de gajet baru tau... cuba lihat kat bawah ni...


dulu dulu...guna list yang dah sedia ader..
sekarang ni...
saje jer nak kasik cerah mata sikit...
konon konon nak try gadjet baru lak...
try try dulu...tengok camne hasil nye...

hehehehe...
syok juga bile dok godek godek menda ni...

tadi try sembunyikan shoutbox...ikut toturial yang diberi...jadik...
tapi cam tak bess pulak...
tukar lak... try buat yang recent post ni pulak...
mula mula tu cam pening sikit...
pastu try lagi baru dapat...dah dapat tu baru tau... rupa rupa nye senang jer...

try yang statik dulu...pasni  pasni baru nak try yang gerak2 pulak...
sape sape yang teringin nak try buat camni...
leh ler klik kat LINK ni...macam macam tutorial ader kat ...


notahati :: baru cuba cuba nak celik IT...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)