♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Thai TomYam Kung!! Memang deBest ~

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl 


Ececehhh... dah kata Thai TomYam Kung...mesti lah kena taruk gambar yang deBest!!! kan...kan..
memang tak sembang kosong punya lah!!.. tomyam kat sini memang best sangat...kuah nya pon pekat dengan rempah tomyam dia...memang besstt!!


ni ayam paprik yang ak oder.. rasa nya tak berapa nak hokey sikit lah!!! takde rasa paprik pon.. cuma ada rasa rempah ratus jer...ak pulak kalau bab bab rempah ratus ni...ak kurang terliur sikit!!!... entah lah...dah nama lidah kelate kot!! tak leh nak masyuk..tapi sebab dah oder kutelan jugak lah!!..

pasni.. kalau kesini lagi...ak nak tomyam kung...telur kungfu ni ngan set sambal belacan jer... takyah dah oder paprik ayam bagai... 3 tu pon dah cukup dah membangkitkan selera...

tak sia sia MakBudak ni promote telur nih!!... memang terserlah kungfu nya!! kheingggg khingggg!!

oh!! yer....ni set sambal belacan nya...
hanya RM3.00 sahaja!!..memang sodap!!!  sangat.!!!..auw auwww!!

kalau terasa nak tengok menu lain yang kami oder masa lunch semalam boleh jengah ke blog MakBudak ni!!.. macam macam yang kami oder...so!! sesapa yang tak pernah try tomyam ni leh ler pergi try...opsss!!!...takyah try...makan terus sampai kenyang!!
memang tak rugi pon!!..

alah membeli..menang memakai... 
alah membayar biar sedap memakan....berbaloi baloii sedap nya!!

Restoran Thai Tomyam Kungggggg!!!
Presint 15, Putrajaya

notahati .: semalam dah!!! hari ni ???.tom yam lagi ke kita???wait n see yeaahhh!!! ♥
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)