♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Makan Ayam KeNny's Lagi ~

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

ewah ewah...
ni citer launch hour semalam la ni... konon meneman my mem gi beli barang kat JusCo...
konon2 nya lah kan... tapi dah gi meneman tu...mesti lah dapat upahnya yer dak!!!..
tu yang bess tu!!...selalu teman pon boleh mem!!!

haa...yaa makan lah sepuas puasnya....


yum yum... dah lama tak makan ni...
seperti biasalah kalau masuk sini mesti lah oder yang macam gambar ni....Quarter punya...



ni yang real nya ak dapat...tapi kali ni pilih drumstik jer...sebijik macam dalam gambar kat tas tu!!! cuma side dish nya je yang berbeza.. memang peberet ak  coleslow..mashed potato and potato salad...semua yang menambah lemak ni yang sedap nya pong...yum yumm lagi...kenyang kooo!!!...sampai terkulat2 nak ngabiskan nya..

thank you Mem... aiii like!!!

oh yer... selamat bercuti semua... ari ni gi kenduri cukur jambul anak buah lak!!!...makan lagi..yum yum..
ok nanti...ak upkan citer pasalnya kedian...
babai dulu...

 ♥
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)