♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ @Ajk ToLeeeett ~

Dah katanya @Ajk Toleeet...gini lah keje nya...


ada masa terluang..kerahkan tenaga menghabiskan segala barang yang ada!!!..bak kat chekmek ni...hehe

sudah semestinya juga kengkawan ber4ni lah yang kena buat operasi mencantekkan segalanya..
yer dak !!!! ber'togeder-geder menempek bunga bungaan untuk kecantekkan toleeet tuuu!!!


opsss.. maap!!!.. hanya gambo tukang tempek jer yang ader.. kamerawomeng malu...
sorang lagi Mek pong...tak dapat menyertai rombongan CheKiah menempek bergambo di toleeett...ate!! nama nya PA...mestilah biziiss jagaaa boss...

wowwiiieee...bila bukak pintu...nampak lah berseri sikeettt toleeettt nya...
baru lah rasa lebih teruja nak ke toleeett ...bukan lah sebab lagu kerna terpaksa... hehe
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)