♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Suka TengOk Scha & Awal ~

meh kita layan gambar Scha & Awal - 
Masa Sidang Media Pengumuman Perkahwinan mereka yer...


 shomel senyum dia
 merpati 2 sejoli
 gurau senda pengerat kasih
so sweet Scha masa ni...

gambar2 ni semua ak dapat kat fb SaiFulNangClub...
sungguh Sweet..kan si Scha ni...suker ak nengok muka dia... 

seb bek la siSaiful ni baik hati gak nak masukkan kat Fb dia...leh ler nengok...nak jengah blog dia semalam sampai hari ni... langsung lah takleh...berjam jam ak nunggu...pon tak dapat gak masuk... last last yang keluar nya adalah benda ni .: 

Forbidden..You don't have permission to access / on this server..

ish ish...pepe pon makasih yer Saiful...comel dan kiut miut je gambar meka ber2 tu... tambah2 dengan aksi si Awal tu...memang kelakar sungguh....hehehe...dan yang penting leh ler abadikan gambar the loving couple ni lam blog ku jugaaa...hehe

tak tahannnn...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)