♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Terlepas Movie/Drama BaRu //Jom terjah sini ~

sini...sini...kat bawah ni haa...




ops lupa... bukan blog ak tau...tapi kat BloG CM hi ha...macam macam movie ada kat sini...kalau tak tunggu siaran ulangan astro je lah jawabnye...ngeh ngeh ngeh...


ni semua...gara gara kengkawan yang dok bercerita pasal drama "Jujur Aku Dayus" la ni...ak ni lak jenis M.A.L.A.S sikit nak gugle bagai...tapi sebab dah di war war kan kesedapan citer ni...ak pon gagahkan jugak la menggugle...siap carik kat youtube lagi... tapi tak dapat jugak..nak tengok...dah kena remove!!!...


seb bek Nana upkan tajuk ni kat blog dia...terus ak terjah CM tu..
"bess"...sapa sapa yang tak tengok rugi...sampai menangis ak dibuat nye...hahaha...sentimental betul kan...seb bek tak tengok kat rumah...silap2 anak pulak yang gelakkan ak...yang tak tahan kalau deme kata gini :.  
" eh mama...nape mama nangis nih????"..."jangan nangis...mama kan dah besar...takkan dah besar pon nak nangis lagi"...hahaha...malu ak weiii...


oklah..  buat kengkawan yang terlepas tengok @ nak tau camne citer nye leh ler klik LINK kat tas tu...kalau rajin lagi klik la kat SINI ye..sambil nonton sambil menderma..hehe...


Layannnn
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)