♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Al-Fatihah Buat Adik Faris ~

N3 dari blog Mazidulakmal


berjurai jurai air mata ku tika mengetahui kisah si kecil ni...23hari bertarung di SJMC... akhir nya dia pergi mengadap Ilahi..
"Dari Nya kita datang dan kepada Nya juga kita pulang"...


MasyaAllah..sungguh naif nya ak...ni lah kali pertama dan nilah juga kali terakhir jua aku dengar kisah adik Faris ni...


semoga dia ditempatkan di syurga teratas...diharap keluarga nya tabah menghadapi segalanya...terima lah ia dengan redha...sesungguh nya Allah lebih Menyayangi...


sama-samalah kita sedekahkan Al-fatihah buat nya....
Alfatihah...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)