♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Jjcm jer ~

memang betul betul JJCM jer ni...
takde pe pe yang dibeli selain dari Mee BanDung ni jer.


rasa cam kurang berselera sikit ari ni...mungkin sebab hari berjerebu kot..hehehe...alasan..padahal taksempat nak beli nasi kerabu...dah abis..huhu

 sempat lagi snap gambar jualan...masa ni baru nak melintas jalan ke sebelah...

 dah sampai tu snap lagi....yang ni kat dalam nye...makan pakai semua nye ader...sedia duit jer...semua boleh borong.... borong borong...

tengok tu...bukan setakat makan pakai jer...sarung kusyen dan bantal pon ade....

 yang paling bess...ini haa...One Stop BunDLe Kids...


murah murah jer...hanya Rm5.00 saje sehelai...
mak ni memang pantang kalau tengok RM 5.00 ni... mesti ader jer setan yang menghasut...suh membeli....hehehe...

tapi yang syoknye...belek punya belek...tengok punye tengok...last last keluar gitu ajer dari kedai tu...tak terbeli ape pon....agaknye setan tu tak berapa power kot... @pon mungkin sebab nafsu hati mak ni tak berapa teringin nak membazir kot...tak tau la...

macam macam..kan..
....
hokey lah kengkawan semua...selamat bershopin yer..


nota::seb la ade jualan...leh snap gamba...leh buat n3..kalau dak???bersarang lagi la blog ni..hehe
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)