♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ KuEh RaYa AnD JaJan'ss ~


Alhamdulillah...
rezki raya pulak..

kueh kueh raya dari kengkawan yang baek hati...
yang sudi mentapaw tok di jamu oleh kengkawan lain

macam macam ader...kueh sarang semut je yang mak tau...

 popia gulung

 biskut apa ek???

 ni pon tak tau jugak...

and yang ni mak bawak... special dari umah....
hehehe.... dah nak abis dah pon....

dan juga jajan jajan'sss from Air Adventure Flying Club...

macam macam adooo.....

time kasih pada yang memberi....

tangan  dihulur...maaf di pinta...
tanda kita bermaaf maafan...
salam lebaran untuk kengkawan semua...
sudi sudi kan lah untuk memakan....

hokey...
itu saje yang nak di bagitau ye...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)