♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ SeMaLaM Ke SiNi..Ari Ini pon Ke SiNi LaGi ~



mane lagi kalau tak ke ""PpUm"" Lagi...


ari ni ada appointment ngan dokter ( Peads Rehab ) pulak...
sekarang ni pon masih dalam perjalanan lagi...




*


*


meh kiter tengok aper yang si KeCik tu,.. buat yer....
....aktiviti :... biasa... si KeCiK tu buat......






google pic




* mula2....main mainan yang macam ni... ""uji minda""...... 
* pastu susun bekas kecik dalam bekas besar........opsss...lupa ambik gambar daaa...
* & the last...yang ini...








haaaa....bukan main cikucak yer......
jeng je jeng.......
meh... meh....tengok yg ni lak...




haaaa... mesti sumer dah tau dah kan...
main lekatkan kayu tu lam lubang itewww...saje je si kakaknye letak kan kat cermin tu... tuk latih dia berdiri sama...





tengok la... si KeCiK tu ..... perghhh..... seronok tak kira la... tambah2 lagi dia dapat masukkan kayu tu terus lam lubang nye...terus bersorak......(org lain tolong sorakkan)


siap terlompat lompat lagi...heppiiiesstttt...


penat berdiri... dibawak nye mainan tu ke bawah pulak..




alahaiii... puas di raba raba... tak pat gak nak masukkan kayu tu... terus di bagi balik kat kakaknyer....


dah boring agak nyer...








terus dia bangun main menda ni pulak.... hahaha... dari tadi lagi asek perhatikan jer....dah ready...terus la dia berpusing2 kat situ sampai lah habis time...tak nak buat menda lain dah...


itu jer lah terapi yang dapat di buat untuk dia ari ni.....sikit pon sikit lah... janji dia tak mengamoksss udah ler......


ari ni tak tau lak dokter nak cakap per...
kiter wait n see jer lah... petang ti aiii citer lagi......okiessss...


cau duluuuu...

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)