♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ ALaHai...Si KeCik ~



sambungan n3 pagi semalam....


mula mula sampai.....riang gembira Si KeCik tu....
menyusur ke situ...menyusur ke sini... habis satu kaunter di pusing nyer...


baru memasuki alam berjalan la katakan... but..still kena ada guide dari Omak nyo la...
mane boleh jalan sendiri lagi...ahakssss


opssss...maaap maap maap... gambo tak dapat di siarkan yer..... Si Omak nyer malu la pulak nak nangkap gambor nyer tadi... ramai tol patient yang menunggu kat situ tadi.......


kiter layanzzz gambar yang ni jer lah yer... 
baju yg dipakai pon same jer dengan hari ini......





ceria...seronok jer.....


tapi....


bile masuk jer bilik dokter....mula la dia...
"""huwaaaaaaa....huwaaaaa...."""
cam sakit sangat...cam kena pukoi daaa..... alahaiii..... tak de pe yang dapat di buat dah...
dokter pegang sikit jer tu....adoiiiiii yaaaa..... anak Omak...


result nyer... cam ari tu jugak...kena urut2... selalu buat streching.....massagg...masssaagggg...
masih berpeluang buat secara manual lagi...tak perlu buat pembedahan @pon guna support shoesss...


Alhamdulillah.... 
mintak2 si KeCik Mia ni dapat berjalan...bertutur...bermain cam kanak2 biasa yer...
Doa doa kan lah semoga anak Mama ni sihat selalu dan success semua nyer...
amin amin amin...


c u tomorrow yeahhh..
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)