♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ YeAy....KiTa MaKaN DuLu ~Assalam semua...


salam dihulur tanda pembuka bicara...


tak lupa jugak selamat menjamu selera semua...


ambo dah kenyang dah... Alhamdulillah... terima kasih ler pada kengkawan semua yer...nanti kita buat lagi...Insyaallah


""PotLak hari senin""


tak mo buang masa banyak2 lagi... ambe uplod kan gambar makan makan nyer... 


nasik dalam green bag JJ ... lauk pauk... sayur sayuran...ayang goreng berempah...  dah tinggal seketul baru sebok nak mbik gambar..ahakssss...lagi... ulam ulaman dan pelengkap .... mesti la ader tuk menyeimbangkan serat serat lam badan masing masing...desert... yang paling ambo sukerrr....""puding kastard cocktail"" and the blueberry cheese tart...rakan rakan sedang asek menjamu selera...
orang orang dapor unit kami...


saper 2 yang terlangkah kaki kanan... siler lah makan... jangan segan segan yer...


nampak simple ajok ... tapi berbaloiiii baloiiii......perot memboncit .... mata pon kecik...... 


mintak maap ler yer... ambo tumpang beradu dulu... opsss... lupa lak... keje keje keje...


kih kih kih... 


pssssst... nak ulang makan desert... bessssss
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)