♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ yeAy Yey... Mia Dapat ADik BaRu ~

cam tak caya lak... hahahaa
pikir pikir sekali nak tergelak pon ader... bengong pon ader!!!
ader ke patut????...
aku dapat baby lagi la....camner lak ek??? 

cian lak kat si Mia tu.... lom boleh jalan lagi dah dapat adik...
adik pompuan lak tu...comey...putih gebu lak tu!!!...
tapi ... yang pelik dan heran nyer camne lak aku leh dapat baby tu... 
padahal aku tak mengandung pon... 

boleh ker canggitu???? 

arghhhh...tak mungkin...tak mungkin????

tiba-tiba...
aku terkejut... aku dengar suara tangisan si kecil... 
kutoleh... kugagau... kucari sekujur tubuh mugil......
kutangkap ia ke dalam pelukan ku...
dan kubelai rambut nyer... ku pujuk dia.....

dannnnnn!!!...

bila ku bukak mata....kusedar... 
rupa-rupanyer... SEMUA itu adalah adalah.... 
MiMpi aje.... hahaha...

bak kata orang tua-tua... mimpi tu kan...hanya lah mainan tidur.... 
hahaha...

Alhamdulillah.... 

seb bek la MIMPI jer...
kalau betol tak tau la camner ek...

tak sanggup lak rasanyer nak menduakan si Mia tu... 

ape-ape pon best gak mimpi tu...
caaiiiyoookkk laaa....




di samping tu...
apakata aku boh sekali tafsir mimpi aku tu????... 
aku dapat ni dalam "search engine" kat bawah ni..



sajok jer nak wat gempak sikit.... 
jomm  layanzzzz...



kasik zoom sikit...

Anak

Jika anda bermimpi melihat, 

memelihara,

mempunyai mendengar anak, 

alamat suatu keuntungan akan 

segera datang kepada anda.







ok... aku caouuu dulu lah yer...

yea yeaaaahhhh...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)