♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ OhOooooiiiii ~

huwaarghhh....ternguap-nguap dah ni.... terasa berat sangat nih... dah ngantuk sangat ni..... tapi boleh ker....  gambar kat bawah ni membukak mataku balikkkk....


arrggghhhh... tidakkkk.... tak boleh jugak lerrr....dah tengok gambar kat atas pon xjalan jugak la....masih nak tutup jugak ler mata ni... tapi... yang kat bawah ni aku rasa boleh kot...


tapiiii... tak boleh kelim laaa.....huhuhu....kalau la boleh kelim adiah ni kan best... kalau leh kutip adiah kat wall tu kan besssss...leh ler tahan ngantuk sikit.... 

tapiiii...kalau yang ni sure tak ngantok punyer....ini lah ubat yang dicari-cari......ubat ngantuk yang paling mujarabbb.... mesti sumer orang mencari nyer.....hahaha... aku dah jumpa... aku dah jumpaaaaa

kalu tak cayer meh kiter tengokkkk....

*

*

*

*

*


*

*



*



*


taraaa.... hahaha




beratur-ratur pon sanggup.....




tu dia... to letttt go....namanyer....
aku pegi dulu yerrrr.... hahahaaa
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)