♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~::RinDu Nyer::~

Aku rindu...serindu...rindu nyer.... 

Alhamdulillah... terima kasih pada Mu ya Allah... kerana memakbulkan doa ku... 
mengkhabarkan berita gembira buat ku...
bestfren yang kucari selama ini telah ku temui...  walaupun hanya bertanya kabar di dalam telpon... sudah cukup tuk mengubat hatiku yang merindui nyer... 


ohh my best.... bestfren... x pernah kenal erti penat lelah... perit nyer hidup suatu ketika dahulu...
semoga berbahagia disamping keluarga tersayang... 

walaupon jauh beribu batu... silaturrahim kita tetap takkan putus... insyaallah..
miss n lov u so much...sisss... take care n don't give up with ur life....i'm supporting u...mai bebe
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)