♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~::SaYanG SaYang MenYayaNG::~

aiiii...
lama dah rasa nyer... tak mendengar kan kabar...
ok lah...
tadi masa dok membelek belek photo kat facebook... masa nak tukar gambar profile kat fb...
tiba2 terpandang lak 2 3 keping gambar ni...

sweeet jer... ingat lagi time baru2 dapat adik ( MiA )... jadi aku save kan balik gambar ni...kat dekstop... boleh wat kenang2an...

meh kiter nengok gambar nyer..


ciuman yang menggunung...membawa seribu rahmat buat adik kesayangan... sweettt jer kan...siap colourful frame lagi... tengok la...betapa sayang nyer si abang bila mendapat adik!!!... pompuan... seronok x terkira.... nak dok dekat jer... xnak g jauh2.. 
"" mama... abang sonok mama...yea yea...mama bawak balik adik pompuan""... ingat lagi kata2nye bila first day bawak balik adik nyer... siap melompat2 lagi... xsama 

esok nyer...bangun tido jer terus cium adik... pastu men...abis men cium adik... penat... rehat kejap...pastu makan.... dah abis makan pon nak cium adik...tuuuttt...hak ni kena ditahan dulu...""basuh mulut lu baru leh cium adik""... ingat lagi pesan ku pada SyaFiQ...


gambar yang ke2 ni pon...x kurang hebat nyer... kalau abang jer cium... xaci la...
dia pon nak cium sama... sayang nyer kat adik... tido pon nak pelok adik...pastu nak men ngan adik ajer... ngan abang xnak men dah... tapi sekejap jer boleh ler... 
tapi... bile dah boring mau dipenyek2 adik nyer tu... dicubit2 pipi sampai merah warna nyer.... geram...itu lah dia si SyaMRie... 

Bile ditanya kenape wat cam tu...xsayang adik ke???.... ""sayang...sayang.... Syameyi sayang adik... tu sebab Syameyi buat cam tu....geram la mama... adik bebe ni comel sangat... kecik sangat la mama""... katanyer lagi..

kalau diingat balik...nak tergelak rasanyer... Syamri syamri... nakal kan...


yang ni lak....pose istimewa anak-anak ku... disamping adik baru mereka... sayang sayang sayang...sesangat... rindu nyer saat2 ni...

Ku doakan kasih dan sayang mu...kekal sampai ke akhir hayat... ingat la wahai anak-anak ku... jagai lah adik mu ini... dan warnai lah hidup nya dan hidupmu dengan kecerian selalu... Amin ya rabbalalamin...
Sekian.. 
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)