♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ YuMMy yuMMy @ SeCrEt ReSPi~

berjalan-jalan mencari cyber...berokban la tu... bukan nyer kat luar opis..tapi kat dalam jer....ke depan ke belakang....sape nak jd mangsa aku ni...nak kena harvest buah lak ni...terpaksa la jalan.... cari nya cari terjumpa la cyber idaman...maner lagi kalau x si azlynn nyer berok...hehehe..
tengah dok godek-godek komputer dia terbukak lak gambar kat computer dia... teringat lak gambar masa kami menjelajah ke secret respi...hehehe ....oder len len menu...pastu biasa la... + - * / ...men celop selop la...aku sikit ko sikit... menyelerakan...best best sampe x terkate ape pe dah...tengok lerrr...

 tengok la tu...sampai berebut-rebut semuanyer...kek sepotong jer.. sambil tunggu menu2 len...ngap yg ni lu buat pembasah mulut...hehehe... tengok lak ni
ohhh...my fvrite dah sampai dah...tomyam kongggg...yum yum... tunggu lak menu len lagi
ni dia...kalu xsilap...fish grilledd kot...ala lebih kurang jer ler sebut nyer....menu baru ni...
satu lagi mari...
hok ni...aku lupa lak...fish n chip ker....aper aper jer lahhhh.... last sekali yang kutunggu2...
taaarrraaaa.....
air apple kasturi....fewwwiiitt.... lyn oder yg ni....aku oder gak...best best...xlupa gak air len... semua nyer kami sruuppp.... lupa nak ambik gamber nyer... pinjam gamber azlynnnn....tqiuuu yer lynnn......
cukup la buat penggiur pada hari ni....dah ler pose...meleleh air liuq ku....x tahan....  cukup cukup la dulu yerrr... tunggu yg len lak....
sekian.....
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)