♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~HeRaN HerAn~

aits...heran aku...rase nye masa aku balik petang semalam...cuaca nyer kelam jer...
tapi bila ku tengok balik gambar ni...rasa semacam pulak...
time drive dari putrajaya nak balik subang...lom masuk toll putrajaya lagi... masih dalam kawasan..
tp kenapa warna nyer semacam jer ni... mata aku yang rabun ker... cermin keta ku ker.. yang berubah warna... hei x boleh jadik ni... xpuas ati kutengok lak gambar lagi satu...
ni lak gambar flyover kat tengah2 highway EliTe...area Puchong kot...
samer jugak kaler nyer...kenaper biruuu jer ni...naper leh jadik cam ni...
sudah nyer terpaksa gak kugodek-godek hset ku...
ku buka  camera seting.... haaa...baru ku tahu...rupa-rupanya hset ku yang meong... 
patut la semua nyer biruuu kaler jer... ni mesti keje bebudak 2 orang ni... si abang n si tengah la tu...
si kecik pandai rosak kan telpon jer.. kalu dapat kat dier sure hset tu... jahannamukholidinafihaabada... 
tinggal arwah...hehehe..
tapi walau ape pon...cantik gak...becoz aiii like blueeee....
itu sajer citer nyer...entah aper2 tah...
sekian...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)