♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~::RaGaM MiA::~

Salam Semua...
pagi ni aii nak citer about my lovly doter dulu la...
ni la aktiviti dia biler berada kat rumah... merangkak c tu.... merangkak c ni...ke hulu ke hilir... xboleh duduk diam langsung... 
Biler merangkak... kepala x diangkat dah...menonong jer.... biler sampai tempat di tuju baru lah diangkat kepalanyer... baru lah dipusing keliling.... Mia MiA...


kiter tengok aper yang dia nak buat... maner dia nak pergi lak tu .. biler di panggil...  "Mia... nak p maner tu...meh sini meh..." xdihiraukan nyer... ditoleh sekejap n pandang jer... pastu diteruskan lagi...


sampai la di satu sudut...


ha... dah jumpa dah...mama nyer card reader... cam ner leh ader kat lantai lak ni....ni mesti kerje abang2 nyer ni...suka menyelongkar barang2 mama nyer....

tapi bagi Mia ...bab ini yang best ni... dalam banyak2 barang.. yang ni jugak ler yang dier nak men...


tapi biler di larang... haaa...jangan ambil...xleh men tu...yang tu mama nyer la...bak mama meh... 
tengok ler reaksi nyer...terus dibaling.. ke tepi.... pastu.. ingat kan nak ambil barang len...rupa2 nyer...


huhuhu.... sedih jer muka nyer... percubaan nak kontrol nangis... tapi...


xleh ditahan jugak ... sedih...sebab...mama xbagi men... 
haaa...mula lah dia menangis... kesian pulak kan...
time2 gini kalau dibagi balik pon dah xdilayan nyer...meh kiter tengok ler gambar2 dia ni...


nangis... tapi sempat lagi pandang kiter... tunggu la... kot2 kiter nak pujuk nyer...


kalau xd endah kan... gini la jadik nyer....lagi kuat nangis nyer... huwaaaaaa


"sampai hati mama xambik adik...xnak peluk adik... huwaaaaa...

Itu lah Mia Sofea... Si Manja Aii... kalau dah gini sure lah aiii dokongnyer...peluk nyer... dia pon dah tau dah... mesti senyap punyer.... hilang terus nangis nyer tu... hehehe...
cukup la dulu untuk citer di pagi ini...
sekian...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)