♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~::NeW ShoPpINg CenTRe ArRiVeD::~

Jom baca citer yg ke3 lak ye...
ni saje jer aii nak war war kan pada kwn smua... tahun depan raser nyer aii xyah nak p shopping jauh-jauh... hehehe... nak tau naper... sebab nyer kat rumah aii dok sekarang ni bakal tumbuh shoping Mall like a MiDValLeY...  yang ni dikira 2nd Midvalley lah kot....

waaahaaa.... best kan... jarak nyer x sampai 1 km jer dari rumah aiii...betol2 kat simpang jalan... kalau lalu jalan ni mesti nampak nyer... besar tol tempat nyer.. ini baru sisi nyer...belom tengok depan nyer lagi... gerenti terpikat...  syok syok... opss lupa lak... lom siap yer.. jgn datang dlu...
meh kiter tengok gambar yang diplankan nyer... agak-agak nyer boleh maju x ek... wait n see je lah...

gambar ni di ambil masa otw datang keje...
bangunan nyer dah separuh siap... dah hujung taon ni gerenti siap... boleh ler datang masa pembukaan nyer nanti... mesti sale giler-giler nyer... nnti aii umumkan opening sale nyer nyer...
  
taon depan rasanyer ...jalan bertambah sesak la... dah ler kat belakang bangunan ni dah ader beberapa bijik kilang.... yang dah sarat dengan kereta nyer.... hehehe...
itu sajer la ye...
sekian
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)