♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~::AsiK AsiK MeGa::~

salam semua...
jumpa lagi kiter... kalau semua dah citer pasal jualan mega kat PICC... aku baru nak bukak citer nyer..huhuhu... xpper la... biar lambat asal selamat... kuhek kuhek... ni citer petang semalam... 
ikut bebudak ber2 ni....c K n c lyn ... g shopping la konon nyer....tapi....xbanyak pon yang diborong... kalau ikut kan xbest sangat la...x banyak barang pon...

tapi kalau ader yg nak pg lagi ari ni...rase nyer aku pon pegi lagi... kot... hehehe...
xyah citer la...pompuan kalu bab sale ni... ok jer walaupon xok... k o ker... jalan jer...tol tak...

ahhh.... xyah citer banyak la ...upload jer gmbr yg xberaper cunn ni ...

tengok jer la... baju ni... xbanyak yang cantik pon... tp...ader gak la yg aii beli... itu pon sepasang jer... jadi la wat kenang-kenangan... ::Jualan Mega kat PICC::... hehehe

yang ni lak...untuk baju raya... kain nyer nampak cam xberape best la... nak habiskan stok agak nyer... berapa harga nyer????  lupa lak nak tanya... :-) 


baju baby lak ...  brand ni jer yang banyak ... untuk baby gurl jer banyak ... boys nyer kureng...


yang ni lak... kalau giler transformer leh ler datang... berlambak


botol susu baby lak yang ader cuma brand tollyjoy jer... itu yang aii nampak ler...
  

haaa... yang ni aiii suker...murah murah harganyer... tapi!!!... aii xbeli ponnn... kuang kuang kuang..

opppsss... gambar x beraper terang... jadik la sebagai tontonan mater jer... yang ni leh  dikata ader la gak walaupon x sehebat di shopping center nyer...
itu ajer la gambar yang dapat di uplod cni... kalau nak mencuba... xsalah... kot kot seronok n puas hati...
jangan segan segan ke PICC... Shopping ler sepuas2 nyer... maner tau kot kot ader barang baru lak ari ni... ada yang terkenan nanti... hehehe...selamat bershopping...
sekian
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)