♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Sambungan Video Ak Up tadi ~

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

latest info tentang video tadi :- copy & paste...

BERKENAAN VIDEO SEORANG WANITA MEMUKUL ANAK DI YOUTUBE..
MAKLUMAT TERBARU DARI WALL SAHABAT SAYA SHARE SUPAYA TIADA LAGI TUDUHAN MENYEBABKAN DOSA MENYEBARKAN PERKARA TIDAK BETUL :...
...
pmpuan ni dh kene tngkap, dlm proses perbicaraan lagi. pmpuan ni xberapa betul sgt. skg anak dia org lain yg jaga. tp anak dia dlm trauma lagi. bila ada org nk pegang, dia nangis.

perempuan yg record ni dh pernah cuba halang tp kene blasah, so dia terpaksa record senyap2 dan tunjuk bukti kat polis.katenye pompuan tu gile sbb penah kena rogol n ank tu ank luar nikah...

HARAP SEMUA DAPAT AMBIL IKTIBAR. TERIMA KASIH. MAAF SAYA TAK NAK SHARE VIDEO TERSEBUT. CUKUP SAMPAI SINI, KEADILAN TELAH DITEGAKKAN.

........................

nota .: ish ish!! ak mintak maaf yer semua di atas prasangaka buruk tadi!!

semoga pompuan tu tabah hadapi segala dan dapat menyayangi anaknya kembali...sesungguh nya anak yang lahir itu tidak bersalah dan tidak berdosa sama sekali... cuma pelaku yang zalim itu yang bersalah di atas segala nya!!
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)