♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ SeLeSai SuDaH UruSan PeNGhanTaRan ~


ewah ewah... dah macam staff pos opis pulak...
main hantar hantar...hehehe.. jangan salah paham yer...
bukan anta kad raya...tapi ...

baju baju dan kueh raya untuk dihantar ke kampung .....
semua nye sudah selamat sampai ke tangan adik mak...
delivery by myself la....

harap harap semua nye bergembira di EduL MubaRak nanti...
ari ni dah last day mak bekerja...esok dah stat cuti raya...
ishhh ishhh awal nye....kan????...

kome kome semua udah bercuti ke belom...
kalau lom...elok la apply suti sekarang...jangan lengah lengah pulak... 
nanti tak approved baru padan...MuKaaa....

hokey lah... sempena mak nak bercuti RaYa Sakan ni...
mak nak mintak hampun dan mahap dari kome kome semua...
Insyaallah ...** 

Kalau ader sumur di ladang
Boleh hamba menumpang mandi..
Kalau ader umur yang panjang
Boleh kite berjumpa lagi..

dann... berblog lagi...juga satu minggu lagi...


pic gugle

peaceeeee....

notahati :: semalam makan ikan keli...ari ni makan ape lak ek????
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)