♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ RaSa CaM bARu Jer..aDe Nih ~


cer tengok... kalau tak silap... start semalam la dia kuar page cam gini nih...
sebelum ni takder pun...kan...kan.... kalau nak jelas...klik gambar yer



tengok kat bawah ni ha... letak nye sebelah kanan page fb...




korang perasan tak...bile klik nak bukan farm dia keluar page cam ni...


ohhh...ku kira ni lagi senang nih.. leh tengok kengkawan yang main itu main ini...
semua kawan yg main game terlist kat sini... kalau tak caya cuba klik tengok??? tol tak???


canggih canggih...
yang senang lagi bertambah senang...
pastu siap de shortcut lagi kat tas tu...
nak main Fv, nak main Cv, nak bukak blog...just klik kat situ jer....
senang kan!!!!...


even bukak blog sekali pon...kat page tu akan keluar macam ni ::



**Hyazz Eibrhm is usingNetworkedBlogs.
 – 4 minutes ago..



apatah lagi kalau bukak farm dia kuar gini ::...



**Hyazz Eibrhm is playing FarmVille.
 2 minutes ago





ahahaha...senang tapi bahaya jugak ni
sape2 yg on9 kita leh tau... dah tak leh nak tipu dah...wink* wink**




**************


ohoiiii.....






pe pe pon... yang ni jugak ler yang ku suke...
tiap tiap kali musim bertukar... gambo gambo pon bertukar....
layanzzz jer hokehhh......

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)