♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ HaRi HiJau ~

wah wah... hijau mata ku sekejap...bile tertengok gambo gambo kami berempat ni...
semua nye pakai warna hijau... beza nya cuma kaler gelap dan cerah jer...


dah berkebetulan kami berempat ni pakai hijau...tak sah la kalau tak bergambo....
sooo......apalagi.....zaaassss situ...zaaasss sini laa....




ni gambo si tuan tanah dan  CikLynnn...




hak ni lak... Kay and my MeM...
Lokasi nye kat Cafe kat bawah ler.......

Cafe????...opsss...jangan salah sangka aarr.... ni citer jumaat lepas daaaa....
jarang tau nak tengok kami ber4 ni pakai baju same... selalu nye ader yang termisss....
3 orang pakai sama...sorang lagi lain... hrmmm...


ha a la...tengahari tu pon ader gak mamat ni pakai baju ijau jugak...
....

bile tengok dia...teringat pulak En Sly yang dah terbang ke seberang South China Sea..
berdiri sama tinggi duduk sama rendah...cuma perut jer len sikit...

masa ni kami berkumpul reramai...tengah tunggu nak makan...

*Jamuan Majlis Hari lahir sempena Ramadhan Al-Mubarak....




satu kek Birthday... frm Jun til August....




and the Kek sambut Ramadhan...
2 2 kek ni from SR... bess sangat... 




sepinggan untuk me...




2slice kek..kongsi 




dan juga memories yang paling terindah from my opis....Birthday gift yang me dapat.....
alolooooo...comel nyerrr...mahal tauuu!!!!

okiess ...itu ajo la dulu yer... tengok kek tu dah rasa semacam ting tong ting tong pulak...ahaksss...

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)