♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ PLeaSe... PLeaSe...PLeaSe ~



to all my frenssssss.....
....adik2... abang2... dan... kakak2..


.....sila tengok kat bawah ni....



haaaa.....

* ni salah satu sebab yang akak rasa cam ralat sikit.... kannya aper... susah nak mengomen u'ollsss biler ader menda ni!!!!....
..... cam tak bagi komen jerrr....


soooo....PLeaSE yer yuyunkss semua......


... sapa2 yg setting ini macam......tolong la hide kan word verification for comment tu yer....susah lorrr mau komen...........

asek kena verify  jer...kadang kalau nak cepat...tersalah tulis pulak.... pastu... kena ler tulis lagi sekali...


adooooiiilaaaaa..... letih la dik oiiii....



.....  
senang jer cara nyer... tak yah susah susah....yuyunksss semua ikut jer gambar2 di bawah ni....








Klik Setting... pastu klik lak Comments....
...scrolll down...




Bila jumpa... ""Show word verification for comments?.... klik la No...
jangan lupa save Setting yer.....


senang kan.... dah siap pon....
cer tengok  ni.....






kan cantek gitewwww......
tak perlu la word verification lagi.... kita kan frenssss....
okeyissss....
selamat berblog....

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)