♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ 2 DaLaM 1 ~

fuuhhhh... penat
lega sikit bila dapat rehat sekejap... tapi jap jer ni... 
it's ... makan timeeeee...

baru abis print reminder... pastu .. buat lak satu lagi keje ... yang ni kena pakat pakat buat... xleh ler aku monopoli sorang... ti orang cakap aku giler kejer lak.... ahakssss...

2   2 keje ni aku pernah citer kan dulu... kalau saper2 yang tak tau lagi leh ler tinjau tinjau kat SINI dan INI.....

Soooo....makna nyer ... ari ni aku buat 2 keje la... 2 dalam 1... campor ngan makan sekali... hahaha

Selamat bekerja... dan 
Selamat Menjamu selera yer kengkawan...

caooouuuu dulu...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)