♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~::MeraJinKan DiRi::~

dalam beberapa ari ni xsempat la...nak meng update' citer baru... 

jadik.. hari ni kena la juga merajin kan diri menenyeh keybod ni...menaip nyer... bukan setakat blog ni sahaja...keje len pun kena dirajin kan jugak... masuk ari ni...dah 2 hari la aku dok buat keje ni.....

haaaa...tengok la ni ....


mula mula aku buat operasi menyecan semua dokumen yang kena dihantar by email... lama jugak menunggu baru la muncul... dokumen nyer... 


ni la rupanyer dokumen yg discan tadi...lepas scan kena la save kan dulu... kalau x save... jenoh la...kena wat balik satu per satu... dah siap yang tu...

aku buat lak keje yang kedua...  


klik yahoo mail opis... pastu attache kan dokumen2 yg aku save kan tadi... nak kena email kan kat client... ...proses yang ni leceh sikit...kena tunggu lama.... proses men downlod dokumn...sempat lah gak aku on fv jap.. hehe 


dah siap tu... kena lah mengarang pulak... untuk tatapan penerima... and sent jer...


opss... ader lagi satu proses yang kena dibuat....
pandai2 la save kan client nyer email address ke dalam ''email contact''... bagi yang dah ader dalam tu... just leave it jer..... done already....

dah siap pon keje nyer...dan juga...... citer untuk hari ini... Selamat bekerja...
Sekian
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)