♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ fanatik Khairul Fahmie Chekmat!!! ~


Masuk2 parking pkns...si abang ber2 dah bersorak sorak..." khairul fahmi chekmat....khairul fahmi chekmat "...si adik pon melompat sama bersorak...eyol ami..eyol ami!!

Si emak yang tengah koner kreta terus pusing kepala...tengok kiri kanan toleh depan belakang...cari khairul fahmi chekmat...
Mane...mane???abg jgn men men bang...mana ada khairul fahmie chekmat...suka suka hati dia jer!!!..mana de khairul fahmie chekmat datang sini.." cakap maknye lagi...

Adaaaaaaaa.....tuuu!!.... jawab dia lagi sambil muncungkan mulut....


aiyarkkk!!!...emak dan kakak dah ternganga!..

suka suki jer dia meng @ kfc tu jadi khairul fahmi chekmat... 
macam ni boleh dikira fanatik khairul fahmi chekmat ker fanatik KfC??ek

ni ler muka2 bebudak fanatik tu!! 
tersenyum puas dapat jumpa Khairul fahmie chekmat

yang ni lak..tukang sorak abang2...

Memang seronok bila tengok bebudak tu bila dapat jumpa kfc@khairul fahmii chekmat deme!!...

hai lah anak anak!
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)