♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Free Double ZinGer ~

sharing is caring..

source :: fitrihadi.com

  • Kupon ni sah dengan mana-mana pembelian (meal lain)
  • Tawaran sah sehingga stok terakhir
  • Terhad untuk seorang sahaja untuk satu kupon
  • Tak boleh ditukar dengan wang
  • Hanya cetakan berwarna dan hitam/putih sahaja diterima untuk tukaran (MMS, tunjuk dalam iPhone tak dilayan)
  • Promosi tidak sah pada hari cuti umum
  • Tidak boleh digunakan dengan promosi yang lain
  • Sah sehingga 15 Januari 2012

P/s: Promosi ni bermula 14 Disember 2011. Kalau ada restoran KFC yang tak terima kupon voucher PERCUMA KFC Double Zinger Burger Combo ni, maknanya diorang tak dapat lagi surat rasmi dari ibu pejabat KFC.
kalau nak...print lah sendiri...hehee
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)