♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ jOm PeRGi BeRaya Jom~


Bulan Syawal lom abis lagi nih...
masih sempat lagi kalau nak pergi beraya pong...

kalau kut kan ari ni banyak juga ler jemputan yang mak dapat...
kenduri kawin ...open house...house warming... semua nyer ader...
maklum ler bulan Syawal kan dah nak pergi dah tak lama lagi ...

soo time time ni ler yang dapat deme buat nye..
dan time2 ni jugak ler mak tak dapat nak join same...
ader ler sebab2 yang takpat dielakkan...

nak buat camner kan???
hrmmm... pepe pon...mak doa kan semoga semua yang korang rancangkan berjalan ngan lancar...dan dilimpahkan rahmat yang berlipat ganda dari Yang Maha Esa...Amin

oh oh lupa...
sori yer sebab aii tak dapat sertai uolls semua...
hokey... selamat berhari minggu semua...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)