♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ KeRePeK KeRePeK ~





Lelong...lelong!!!...lelong lelong!!!!!....
saper mau sila thumbs upp... thumbs up jer tau...kepek nye tak dapat....sebab nye dah abis dahh.....



kerepek2 yang belom di seal... baru siap di masukkan ke dalam plastik...



penuh seplastik kerepek Ubi Kayu ... nampak dah besss...makan lagi la besss...crunchy



yang ni dah siap di seal....oleh tangan ni...



jenng je jeng.... 2 tangan berbeza....tangan siapa kah itu????



rajin si tangan menyusun dalam plastik tu..




dan ini lah hasil nye part time kami 4 hari sudah....
dari 3 plastik jadi berpuluh puluh plastik....
banyak hasil yang kami dapat ari tu... memang besss...tak tinggal satu pon...


sooo... tuk sesapa yang berminat tu...
kami mintak maap yer... dah habis sudah....
di agih agihkan pada kengkawan yang lain... bonus dapat...kepek pon dapat...syukur Alhamdulillah.... 


terima kasih bebanyak yer pada tuan hamba yang sudi menderma kepek2 ni pada kami semua...rezki...rezki...rezki di Bulan Puasa...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)