♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ SeMALaM PuNye HaL ~


arghhh... 
tak kira la korang nak kata ape pon...akak tak kesah...nak habaq mai jugakk.....

nak tau tak....seharian kami2 kat opis ni xleh berblog semalam... 
entah hape punye masaelah pon kami tak tau... 

mula2 tu ok lagi... boleh ler masuk..... akak pon karang la ayat ayat cun bagai... 

pastu.... biler nak save ajer...dia dah start berproblem pulak ... tak boleh nak save..... klik jer save... dia kuar ayat ni ""an occured while saving"" ...klik lagi sekali.... dia kuar ayat..""an occured while saving""tu lagi....

pastu...try la publish pulak...

tapi... 




gambo ini lak yang kuar nyer.....hahaha.....pinjam gambo CikLynn yer...gambo sendiri lupa nak save daaa.....

xleh buat ape ape dah....

nak mengomen di blog kengkawan pon xleh... nak menziarah pon samer... BaD ReQueSt...BaD ReQuesT jer...


hanya ini jer yang mampu di tengok... 




*




*



*




*




*


scroll lagi....



*




*




*



*


*




*





gambo seksi...lelaki bogeyyyy.... hahahaaaa....




psst...pegi shopping dulu laa....lalalaaaa ( shopin mata jerk..duit taraaaa )

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)