♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ PrOMo Bess PuNyEr ~

kalau korang perasan la kan..
setiap blog yg kita masuk sekarang ni mesti ader iklan ni kan...




kalau lah bebudak ber2 kat rumah tu tengok iklan... sure terlompat2...seronok...


cartoon kegemaran deme nih... sebut ajer DiSNeY juNiOr.. @ mIcKeY MoUSe ch 613... sure tak beralih dah... terlopong jer...




cartoon2 tu semua kegemaran deme ber2 tu...


dari pagi sampai ke petang pon deme sanggup tunggu... tengok.... kekadang tu Omaknye pulak yang terober ober bile dah join deme sekali...
.
nak nak lak kalau deme nampak games camni....lagi la tak berganjak...




ada OSO lak tu...memang tepat betullah....


bahaya bahaya.....tak harus di tunjuk nih??? makin menjadik2 la kelambungan bill nanti...




**
ehhh..cam bess jer....
meh ler kite klik2 jer tgk pe jadi???hrmm..seb bek la dah rehat panjang ari ni... jumaat last month la katakan... hehhe




wahhh...semua nye ader di sini... just one click only....
pilih lah yang mana suker...




pilih DoNaLd's FroGGy QuEst lah... 


kisah Donald's yang terkena sumpah menjadi katak... mengembara mencari seorang putri yang tulus hati mencium nye... mengembalikan ke rupa nye semula...




menyeberangi tasik ngan daun teratai..




dah sampai ke seberang.... hajat di hati lom kesampaian..




merentas tasik lagi.. susun kan blok2 yang sesuai menjadi jambatan tuk ke seberang..




pastu kena memanjat bangunan menggunakan pokok kacang lak... kena cari air tuk meninggikan pokok...




dah pon sampai ke tempat yang dituju....




wahh.. dapat ciuman ikhlas dari puteri..



menjadi DoNALd DuCk semula... 
happily ever after...

hehehe... dah macam budak budak pulak...

ini kalau dapat kat bebudak berdua tuh... lagi lah...
sahih lah melambung lambung  bil iteww....


ting ting... harus di sembunyikan dari pengetahuan ni....... 

hrmm... selagi ade iklan ni...tak boleh berblog kat umah ler... idak pon... .si OmaK kena menyorok la kalau nak berblog jugak... dak gitu semua???...hahaha.....

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)