♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ AlaMaK aihhh... MaXis Ku ~



sedar tak sedar...
dah lama dah rupa nye ... tak call pakai Si MaXis nyer number ni...
itu ari guna gak...untuk hantar mesej jer...


camner leh terlupa akan dikau yer...


pagi ni..cuak gak bile tak nampak My MaXis kat screen phone tu...




...kat phone tu dah takde dah nama nyee...


...pastu try la call ke no MaXiS tuh...call punyer call...ini yg di cakap nye!!!


""Nombor yang anda call tiada dalam perkhidmatan""


aiyakksss...
amacam boleh takder ni...


ate... inilah padah nyer bile pakai 2 number... bile yg satu kena bared... pandai lak guna yang satu ni....


konon2 nye stndby tuk kecemasan la... tu pon leh anta mesej jer... call nye ngak boleh jugak...
...
tapi...yang stndby ni penting wooo...
segala urusan pakai nombor nye...


sooo... nak tak nak....
ari ni harus lah ia di aktifkan balik.......


tanpa buang masa lagi... jom lah kiterr...
ke MaXis CeNTre....
jom jom jom
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)