♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ HaJaT TaK KeSaMPaiaN ~


Viva Pizza


biler nengok promotion ari ni...rasa cam teringin la pulak nak try pizza viva ni....so kami kat opis ni pakat2 la nak oder...promotion 3 regular viva pizza hanya RM33 hinggit saje...cukup bagussss tu...


dan dan tu lak... teringat pulak kat CikMot ni....ari tu dia ade publish kan pasal PHD baru bukak kat area sini...


...tak banyak citer.. kami pon call la no 1-300-82-2020 ni.....


tapi... alamak aiiihhhh..... 


nampak nyer hajat kami kami semua terkubur kat sini ajer lah....  presint 4...takdo dalam senarai """on Delivery""" lah....


sooo... takdo la pizza viva tok ari ini....huhuhuuhuuu...


hampehhh betullll.....


xder rejki lah....len kali lah kiter cuba yer pulak...
ok lah...cauuuu dulu lah...
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)