♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Holland Tulip Fields ~petang2 ni.... 
merajinkan diri menjengok emel jabatan sekejap...


dan.....


tiba tiba... waaaahhhh... ( sambil mulut ternganga sedikit)


terpandang lah....
satu panorama yang penuh men asyek kan....


oooo...alangkah indah nyer alam semesta ni... 


""""TuLIp ohhh TuLiP 'sssss""""
aku datang pada mu...


"""Jom kite""""...... melancong ke Holland sekejap... menikmati panorama bunga bunga tulip yang mekar... dan berwarna warni...yer...landskap dari atas udara...

berjalur jalur... 

di hiasi warna warni...


menyaman kan jiwa...menenang kan sanubari... secantik dan seindah nama nye.. luas terbentang...cantik nyer... 

  
indah nyer....

tenang... cantek... dan indah...


hanya itu yang mampu ter ucap di bibir ku...
tatkala terpandang gambar nyer... 


"""Subhanallah"""...Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)