♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

UpDate BLoG...

alahaiii (nada mengeluh)...tengok2 jam dah kul 5ptg...cepat nye masa berlalu...masuk blog jap lah...
kesian nyer nengokkan blog aku ni ...x ter update...pmalas toll la..
Bukan nye malas...tapi x tersempat nak ter buat...(cover la tu)
pikir nyer pikir..nak tulis citer aper aaa....tulis lah aper 2 jer...jangan biarkan ia kosong..
kubaitkan...citer2 aku hari ni...punya lah rajin...sampai jer kat opis...terus aku kemaskan fail reminder...opsss lupa lak...makan dlu bersama teman2 ku Lyn...Pn...ctK...dah siap makan...kumulakan ngan fail tadi...
merajinkan diri mnyusun surat2 yang ader dlm fail ikut turutan no dari kecik sampe ke besar...meja ku kemas kan...susun barang 2 yang berselerak... lama gak ku belek ctu belek cni...ubah camtu ubah camni...
susun kut cni susun kut sane...maklum lah...barang2 besday nyer banyak...(hehehe...senyum sendirian)....
fuhhh lega...dah siap pon...

aku berdiri ke belakang sikit...sekali  kutenung ... cantik gak...kemas... tersusun rapi... 
pandai gak aku mndecorate rupa nyer...tapi bila kutengok skali lgi rasa cam kat rumah la pulak...siap ngan dulang lagi...hehehe..ape ape je lahh....syok sikit pandangan mata aku ni...
dok syok2 perati semua tu...tel lak berdering...airlines call...tanya fax ok ke x...dia faxkan payment slip xdapat masuk...ku tanya Amin ...ok jer kate nyer...
ku suruh la dia fax lagi skali sambil catatkan butir2 paymnt dlm komputer...

(key-in dlm sistem ANFC la tuuu...)...ok kata nyer...dapat gak dia fax rupa nyer...
macam2 air lines ni...biasa la tu...keje keje keje...ader pon keje...ader pon citer tuk ari ni...
skarang kul 5.30 ptg ...time tuk balik...itu sajer lah citer tuk ari ni...kita sambung citer len lak esok...
Bye Bye
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)