♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

: Sya'ban dan Ramadhan

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl ♥

Nama saya Sya'ban, Saya ingin mengingatkan anda bahawa jiran saya, Ramadhan akan datang mengunjungi anda tidak lama lagi bersama isterinya, Rezeki & 2 orang anaknya, Sahur dan Iftaar.

Mereka ditemani 3 cucunya, Rahmat, Keampunan dan Barakah. Mereka akan pulang selepas 30 hari dengan pesawat Eid Fitri airlines. Hargai mereka, & anda akan mendapat kemenangan, keberkatan dan Bersyukur

SEBARKAN.
TULISAN : Aidil Sahipaludin (Pakar diari hati)

------------------
tinggal cuma beberapa hari lagi untuk kita menyambut Ramadhan..
diharap semua sudah bersedia...
moga2 kita masih sempat untuk menunaikan ibadah nya untuk tahun ini..InsyaAllah

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak..
tapi jangan lupakan Sya'ban yang belum berbasi..semarakkan ia dengan kerlipan cinta untuk Nya


note : tak sabar nak tengok ragam si acik berpuasa pulak!
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)