♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

: Gulai Udang Sooo dapp

Harus lah puji diri sendiri dulu...haha

Gigih mak masak gulai udang untuk dinner malam ni nokss..
Ate katenye, laki mike oghang kedah, dah tentu2 nya anak2 pon lidah oghang kedah... tak kira lah siang ke malam ke, harus lah bergulai...baru lah laju deme makan nasik...

Alhamdulillah...menambah2 deme makan malam ni..."sedapp...sedap...sedap"..
. kata si kecik sampai hirup licin kuah nya...

Alamak aihh! vangga pulak rasa mak ni nak...ahaksss... berbaloi rasa penat lelah si emak ni bila nengok si anak seronok dapat makan kuah gulai...

So sesapa yang teringin nak cuba, leh la copy respi mak di next entri nanti ye...tungguuuu

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)