♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ Qiam Bersama Sultan Kelantan dan Ustaz Azhar Idrus ~

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl ♥
buat semua umat islam...walau di mana berada...
especially anak2 Kelantan...


Sejarah Tercipta... Pintu Istana Dibuka Untuk Rakyat Sempena Ramadhan... Qiammulail Perdana di Istana Negeri Bersama Sultan Kelantan & Tazkirah Bersama Ustaz Azhar Idrus...
Sultan berjiwa rakyat...Moga Dimurahkan rezki selalu.
Alhamdulillah..bangga rasa dalam diri, aku masih anak kelantan...
jom beramai2 memeriahkan malam Qiamullai bersama Sultan dan Ustaz Azhar Idrus
pada .:
09 OGOS 2012 bersamaan 20 Ramadhan 1433H-
Khamis Malam Jumaat

sharing is caring.
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (55) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (56) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)