♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~DugAaN PoSe Ari NiE~

aku ~pose~ ari ni...
biasa la pompuan kalau bulan pose mesti gak kena tinggal...at least 7 ari dalam bulan tu...
fenin fenin...jadi nak tak nak kena ler mengganti nyer... seb bek la ari ni dah last day pose ganti aku...
esok buleh rayer dah...time kaseh pada kawan2 yang sudi meneman same berpose ganti...hehehe
dugaan pose...heeeee...ari ni la pulak my KP sponsor makan buah-buahan...best toll la kalau dapat makan...bau duren tu ...fuhhh...fenin sekejap...menusuk idung...tapi aku suker...siap ader bubur duren n pulut lagi...
Lokasi nyer kat atas...hehehe bukan nyer atas langit...di tengah2 nyer jer...'nun di atas bumbung pejabat'...
pose pose pon nak gak pegi...xdapat makan...tengok pon jadik laa...
 
besss~besss~bessss
opss lupa la satu lagi pulut durennn...gamber nyer xder...xleh boh dalam ni...nanti aku terliuq abisss... kurus pose aku ari ni...x abis abissss ngan dugaan... x abis lagi bau duren ... bau pulak makanan...
terliuq habis...harum nyer bau masak lemak...bau nasi... semua nyer ader... aku kalau bau masak lemak ni memang cukup fobia...maii favourite...yum yummm...mleleh ayq luiq akuuu...sluurrrppp
seb bek la dah last day...sok boleh ler balas dendam...nak makan nasik kuah lemak...yea yea...
petang ni kirim kat lyn...ayam uncle bob d pasar tani putrajaya... untuk berbuka poseee...
besss~bessss~bessss~
Selamat Berbuka Pose buat kawan2 ku yang berpose.... n selamat Hari Raye Buat ku
sekian
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)