♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

: Layan Birthday boy makan Pizza

1 set regular pizza + free 1 more regular pizza

Special from mngah utk memenuhi Request dari birthdayBoy...mula2 tu ingat nak take away sajork ...
tapi ..
disebabkan si birthday boy and deGeng dah bersungguh2 nak makan kat situ jugak.. maka terpaksalah si emak dan si makngah melayan deme walaupon dah pukul 10 malam..
**
makan lah nak...janji kamu seronok!..

  

birthday boy n deGeng yang excited bila nengok pizza..
siap fuuuuhh...fuuuhh lagi..si kecik tu meniup..nak sejukkan pizza lah konon2 nya..
tapi tempias je lebih..sejuk nya tidak..


abang n acik makan 3 4 slice..dia makan suku slice sajer..
tapi bila di tanya..."ummph sedap nya..sedap...sedap..sedap..!'..katanya


last posing birthday boy n de'Geng yang dah kekenyangan...
Alhamdulillah..licin semua pizza

bila dah kenyang...mulalah si birthday boy keluarkan ayat manis tetiba
"ha ah lah mama.. betul mama cakap.. makan kat sini ngantuk lah!jom mama kita balik"

ish ish..ada ka gitu!...
itu lah...bila kita cakap dia takmo dengar..bila dah kenyang, mula lah..
atee.. dah sampai time to sleep... kan...mesti lah ngantuk!..
Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)