♥ Doa Murah Rezeki ♥

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Amin, Ya Robbal Alamin

~ TeLAh Ku SeTtLe SeMua NyAssss ~


hrmmmm...
penat jugak rasa nye...
ke hulu ke hilir...

semalam dah ke sini.... disebab kan INI... jalan sorang2...
ari ni ke sini... sebab nak bayor utang piutang pulak... siap berteman ngan CiK MeM pula.... 

yang online tu online la....dah settle tadi.. yang by hand kena la antar by hand...

ke sini lagi...kaki dan tangan ni...




eh eh... bukan yang ini la....tempat ni untuk kuparking keta jer...
**tapi....
ha a la....baru teringat...akan ader jugak tu nanti....nantiiii laaaa.... lambat lagi tu.... yang penting sekarang ni... kaki ni lalu kot tepi ni sebab nak ke seberang sini.......


*


*

siniiii...


ni haaaa... baru la betul tempat nya.....
alahai!!!!... masuk minggu ni...dah berapa kali agak nye kaki ni ke sini ek...kalau la leh bercakap kaki nye...mesti dah bising dah nih...hehehe

lom tengah ari dah ku settle dah semuanya...
Alhamdulillah... dah rehat dah pon... leh ler rest sekejap nih...... 
ayuhh kitaa....

Post a Comment

"NUFf"

hb

Popular Posts

LuvLy KiDdy'sss

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Labels

. (1) ape2 jer (115) berita (34) besday (12) blog (25) buah mulut (1) cuti2 malaysia (38) GA join (10) hiburan (54) info sihat (23) info/hiburan (7) jalan2 cari makan (55) kawan (1) keluarga ku (45) lawak (1) makan-makan (8) Mia (36) opis (37) peringatan (16) PpuM (8) Puasa (35) Raya (22) respi (2) sekolah (9) shopping (11) Syafiq (7) Syamrie (5) TaZkiRaH (43) wordLess (8)